Serdar Ortaç Beşiktaş'tan Özür Diledi: Yapacak Bir Şey Yok Artık Laf Ağızdan Çıktı

TAKİP ET

Adana Demirspor maçına ilişkin olarak Beşiktaş'a hakaret eden Serdar Ortaç özür diledi.

Sahne aldığı bir mekanda Adana Demirspor maçını hatırlatarak Beşiktaş'a hakaret eden Serdar Ortaç Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekmişti.

Bunun ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulunulduğu "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır" ifadeleriyle bildirilmişti.

Sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımıyla olayı anlatarak "O gece Adana'da konserde bir seyirci telefonunu gösterdi. Israrla 'Adana bu hafta koydu çocuğu. Ağzına mıçtı. Bunu söyle abi' dedi. Ben de 'Adana bu hafta ağzına mıçtı, helal olsun Adana' dedim. Yani ben kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem. Futbola bakmam bile. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen 30 senelik en az dostum ve bütün arkadaşlarım hemen hemen Beşiktaşlı. Herkesten özür diliyorum. Yapacak bir şey yok artık, laf ağızdan çıktı. Adana da beni affetsin Beşiktaş da inşallah" ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç Beşiktaş'tan Özür Diledi Yapacak Bir Şey Yok Artık Laf Ağızdan Çıktı