Seren Serengil: Hadise, Ebru Gündeş'in Kızını Sevip, Onun Babasıyla Birlikte Olmuşsun

TAKİP ET

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Beyaz TV'de konuşan Seren Serengil, Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la birlikte olmakla suçladı.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle düzenlenen konferansta "UNICEF Türkiye Çocuk Hakları Savunucusu" sıfatıyla konuşan ünlü şarkıcı Hadise, "Bana yapılan ataklarda güçleniyorum. Sanıyorlar ki ezeceğiz. Yoo siz konuşun yani. Hayat çok kısa, çok güzel bence" ifadelerini kullandı.

Bunun ardından AKP'ye yakınlığıyla bilinen Beyaz TV'de yayımlanan programında Hadise'yi hedef alan Seren Serengil, Hadise'nin arkadaşı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile birlikte olduğunu iddia etti.

"Hadise UNICEF için doğru bir isim değil. Ebru Gündeş’in evine gidip orada Gündeş’in kızını sevip, ardından onun babasıyla birlikte olmuşsun" diyen Serengil, "Ebru Gündeş yakınlarına 'Benim evime geldi çocuğumu sevdi' diyor" diye konuştu.

Reza Zarrab 

2016 yılında ABD'de kara para aklama suçlamasıyla tutuklanarak 130 yıl hapse mahkum edilen Reza Zarrab, mahkemeyle anlaşarak itirafçı olmuş ve serbest bırakılmıştı. Zarrab şu sıralarda Miami'de lüks bir hayat yaşıyor. ABD, HalkBank'ın İran'a yönelik ambargoyu deldiğini iddia etmişti. HalkBank, İran'ın petrol gelirlerini altına ve altından da nakde çevirerek İran'ın çıkarına olacak şekilde kullanılmasına yardım etmekle ve bu parayı aklamak için sahte gıda ticareti belgeleri düzenlemekle suçlanmıştı. Reza Zarrab bu davada itirafçı olmuştu. 

Seren Serengil hadise ebru gündeş kızını sevip onun babasıyla birlikte olmuşsun reza zarrab