Seren Serengil, Seda Sayan'ı Hedef Aldı: Zengin İş Adamlarına Kadın Ayarlıyordu

TAKİP ET

Mehmet Ali Erbil'in evindeki hizmetçiye tecavüz ettiğini açıklayan Seda Sayan'a öfkelenen Seren Serengil, Sayan'ın zengin iş adamlarına kadın ayarladığını iddia etti.

Seda Sayan'ın hala televizyon programları sunmasını eleştiren Mehmet Ali Erbil, ''Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" demişti.

Erbil'in kendisini eleştirmesine sinirlenen Sayan da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Erbil'in evli olduğu dönemde evinde bulunan bir hizmetçiye tecavüz ettiğini belirterek "Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır" ifadelerini kullanmıştı.

Erbil, Sayan'ın tecavüz iddialarını reddederek verdiği yanıtta,  "Ben Mehmet Ali Erbil, hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendisine yakışanı yapsın..." şeklinde konuşmuş, Sayan'a karşı kullandığı cümlelerine gerekçe olarak hastalığını göstermişti.

Bu Arsızların Tapeleri Var

Magazin yorumcusu olarak geçen Seren Serengil, Erbil'e destek verdiği bir paylaşım yaptı. Sayan' ı iş adamlarına 'kadın ayarlamakla' suçlayan Serengil, "Mehmet Ali, seni üzeni üzerim. Hele pavyondan çıkıp, yemediği halt kalmamış, zamanında zengin iş adamlarına kadın ayarlayan peşkeş çekenleri hiç affetmem. Sana attıkları iftirayı onlar ispat edemezler ama bende bu arsızların tapeleri var. Sana bir laf daha ederlerse onları yayınlarım" diyerek Sayan ve Erbil arasında geçen tartışmaya dahil oldu.

Ünlü isimlerin karıştığı tartışma sosyal medyanın gündemine otururken Seda Sayan'ın Erbil'i suçladığı 'tecavüz' iddiasına rağmen yıllarca susmuş olması tepki çekti.

seda sayan mehmet ali erbil seren serengil tecavüz adamı kadın tape