Serenay Sarıkaya'yı Taciz Etti: Allah Katında Eş Kılındığımızı Hissediyorum

TAKİP ET

Serenay Sarıkaya'ya Tayfur Demirtaş isimli şahsın ifadesi ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya, geçtiğmiz günlerde Etiler'deki evine girmek istediği esnada Tayfur Demirtaş isimli şahsın saldırısına uğramıştı.

Tayfur Demirtaş isimli şahsın ifadesinde Sarıkaya ile "ruh eşi" olduklarını belirterek "Allah katında eş kılındıklarını" söyledi.

Sabah'ta yer alan habere göre Sarıkaya'ya takıntılı olduğu belirtilen Tayfun Demirtaş, ünlü oyuncuyu taciz etti. Nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde müşahade altına alınmasına karar verilen şahsın ifadesi ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'yı sistematik olarak taciz eden şahsın ifadesinde "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum" dediği ortaya çıktı.

"Rol Aldığı Dizide Benim Hayatımı Anlatıyor"

Sarıkaya'nın sosyal medyada paylaştığı elbiselerin kendi elbiselerine benzediğini söyleyen Tayfun Demirtaş, dövmelerinin de aynı olduğunu, hatta rol aldığı dizide kendi hayatını anlattığını belirterek "Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim" diye konuştu.

serenay sarıkaya taciz tayfun tayfur demirtaş ifadesi allah katında kılındığımızı düşünüyorum