Sergen Yalçın Allah'a Sığındı: Kime Kısmet Ederse O Şampiyon Olsun

TAKİP ET

36'ncı haftadaki Sivasspor beraberliğinden sonra, "Hiç kimse heveslenmesin, şampiyon Beşiktaş olacak. Diğerleri çok fazla heveslenmesin, onlar anca ikinciliğe aday olur" diyen tecrübeli hoca, bu sefer, "Son hafta çıkıp mücadelemizi vereceğiz, Allah kime kısmet ederse o şampiyon olsun" demekle yetindi.

Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Şampiyonluk yolunda ağır yara alan siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmayı ve giderek kızışan şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmeler yaptı.

Beşiktaş, Karagümrük karşısında sezonun en önemli 3 puanını kaybetti ve böylece bu hafta galip gelen Galatasaray ile puanları eşitlendi. Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor beraberliğinden sonra "Beşiktaş şampiyon olacak, diğerleri heveslenmesin" diyen kara kartalın hocası Yalçın'ın, Karagümrük karşılaşmasından sonra böyle iddialı açıklamalar yapmaması dikkat çekti.

"Böyle şeyler insanların başına geliyor"

"Bize yakışan bir görüntü olmadı. O yüzden üzgünüz. Cumartesiye hazırlanacağız. Enteresan bir gün oldu. Bir tek Galatasaray kazandı. Futbol bu, böyle şeyler insanların başına geliyor. Sezon bittikten sonra konuşulacak çok şey var. Şu an şampiyonluk maçı var, hâlâ hedefteyiz ve çok bir şey kaybetmiş değiliz. Sezon bittikten sonra her şeyi konuşuruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz şampiyon olmak için. Mücadelemizi sonuna kadar veriyoruz."

"Allah herkesin gönlüne göre versin"

"Kim şampiyon olursa olsun, biz mücadelemizi sezon sonuna kadar verdik. Her maçı 7 eksikle oynuyoruz, hiçbir zaman dile getirmedik. Kimseden de yardım istemedik. Sonuna kadar mücadelemizi verdik. Allah kime kısmet ederse o şampiyon olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin, Allah herkesin gönlünü de kalbini de biliyor."

Beşiktaş Süper Lig Sergen Yalçın şampiyonluk şampiyonluk yarışı Galatasaray Fenerbahçe Karagümrük Sivasspor Allah kimse kısmet ederse o şampiyon olsun kara kartal siyah beyazlılar çArşı