Sergen Yalçın Fatih Terim'le Konuşmalarını Anlattı

TAKİP ET

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim ile maç öncesinde kulübedeki samimi görüntülerini anlattı.

Ligin 10. haftasında Galatasaray Beşiktaş'a konuk oldu. Maç Galatasaray'da Alexandru Cicaldau'nun bir ve Beşiktaş'ta Cyle Larin'in iki golüyle birlikte 2-1'lik Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmanın başlaması öncesinde Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, Galatasaray kulübesine gelerek Fatih Terim'e sarıldı ve samimi bir şekilde sohbet ettiler.

Görüntüler sosyal medyada beğeni toplarken maç sonrasında açıklama yapan Sergen Yalçın, Türkiye'nin en başarılı hocasının Fatih Terim olduğunu belirterek "Fatih Hoca benim antrenörlüğümü yapmış bir insan. Kendisini çok severim. Çok saygı duyarım. Rakip olabiliriz ama hocamıza karşı sevgimiz, saygımız hiç eksilmez. Fatih Hoca Türkiye'nin en deneyimli, en başarılı hocası. Onun başarılarını kimse yakalamayacak belki de. Kendisini seviyoruz. Onunla oyunu ve Avrupa'daki sonuçları konuştuk. O da bize oyunla ilgili bilgiler verdi. Bu tip konuşmalar yapıyoruz zaten" diye konuştu.

Sergen Yalçın Fatih Terim'le Konuşmalarını Anlattı