Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya Dortmund Maçı İçin Çağrı: Kanalı Aç, Herkes İzlesin, TV8'den Verebilir Tüm Halka

TAKİP ET

Sergen Yalçın, Borussia Dortmund maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Yarın saat 19.45'te Vodafone Park'ta Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nin futbolun en üst seviyesi olduğunu belirten Yalçın, "Beşiktaş olarak bunun içinde olduğumuz için heyecanlı ve mutluyuz. Hedefimiz gruptan çıkmak. Şampiyonlar Ligi, işlerin kolay olduğu bir organizasyon değil. Böyle bir organizasyonda mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Bunu başarmak için oyuncularımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunu birlikte deneyeceğiz. Ümidimiz var, heyecanlıyız" dedi.

Devler Ligi'nde C Grubu'nun en düşük bütçeli takımı olduklarını belirten Yalçın, "Oyuncularımın kazanma hırsı ve düşüncesi önemli" diye konuştu.

Finaller için "O kadar kolay değil ama hayal kurabilir miyiz? Belki kurabiliriz" diyen Yalçın, "Rakibe göre oyun planları, oyuncu seçimleri değişebilir ancak biz elimizden geldiğince kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Oyunun nasıl gelişeceği, tempoyu kestirmek zor" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'ya Maçı Herkese Açma Çağrısı

Teixeria, Vida ve Umut dışında sakatlıklarının olmadığını ve Umut'un da yakında döneceğini belirten Yalçın, "Ben tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz Beşiktaş olarak. Ülkemiz için alacağımız puanlar bundan sonrası için çok önemli. Exxen bence maçı tüm insanlara açabilir. Acun Ilıcalı'dan rica etmek lazım herhalde, ben öncülük edeyim: Kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka. En azından herkes bir seferlik izlesin maçı. Camia olarak heyecanlıyız. Tüm ülke seyretmek istiyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Avrupa'daki mücadelelerinin önemli olduğunu belirten Yalçın, iki Türk temsilcisine de başarılar diledi.

Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya Dortmund Maçı İçin Çağrı Kanalı Herkes İzlesin TV8'den Verebilir Tüm Halka