Sergen Yalçın'dan Ayrılık Açıklaması: Bu Sürecin Dönüşü Yok

TAKİP ET

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, son şampiyon Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme yenileme teklifini geri çevirdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlı kulüp ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Yalçın, sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle Ahmet Nur Çebi yönetimine yöneltilen eleştirilerle ve Beşiktaş taraftarlarının meraklı bekleyişiyle geçen sancılı sürece son noktayı koyan açıklamayı yorumcu Rıdvan Dilmen'le gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde yaptı. Yalçın'ı aradığını yazan Dilmen, teknik adamın kararını şu satırlarla aktardı:

"Süreç uzadıkça hergün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, “yazabilirsin Hocam” dedi. “Kimseyi kırıp dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım” dedi!!

Ben yine de; BJK Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum! BJK - Sergen Yalçın kopması beni FB’li bir futbol adamı olarak üzdü!!

Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! Umarım yanılırım!"

Sergen Yalçın'ın kararını birinci ağızdan bugün itibariyle açıklaması bekleniyor. Kısa süre önce yönetimin 25 milyon TL'lik bir teklif sunarak sözleşmesini bir yıl daha uzatmak istediği Yalçın'ın teklif, beklentilerini maddi açıdan karşılamasına rağmen farklı gerekçelerle yönetime olumsuz yanıt verdiği basına yansımıştı.

beşiktaş sergen yalçın transfer şampiyon teknik direktör siyah beyaz yollarını ayırdı rıdvan dilmen ahmet nur çebi