Serkan Taranoğlu'nun Abisi: 'Kardeşimin Durumu Beni Hiç Üzmüyor'

TAKİP ET

Sedat Peker'in rüşvet ağı iddialarında adı geçen Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun abisi, eski Bakan Ersin Taranoğlu, Sözcü'den Saygı Öztürk'e açıklamalarda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun abisi eski Bakan Ersin Taranoğlu'ndan açıklama geldi.

Sedat Peker, Serkan Taranoğlu'nun da adı geçen iddialarda bulunmuş ve SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na uzanan bir rüşvet ağını ifşa etmişti.

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...


"Kardeşimin Durumu Beni Hiç Üzmüyor"

Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan ANAP dönemi Bakanlarından Ersin Taranoğlu, "Kardeşimin durumu beni hiç üzmüyor. Ben olayları yakından takip ediyorum. Devletin konuşmasını bekliyorum" dedi.

"Devletin Her Şeyin Doğrusunu Söyleyeceğinden Eminim"

Sosyal medyada konuşmanın çağın hastalığı olduğunu düşündüğünü belirten Taranoğlu, "Medyada bu konu konuşuluyor, yazılıyor. Bu da var oluşunun gereğidir. Mine Hanım da bazı şeyler söylüyor. Devlet ve kurumları da tam da bu durum için lazımdır. Ben, ‘Devlet ne diyor' onu bekliyorum. Devlet henüz konuşmadı. Devlet konuşmadan benim konuşmam uygun olmaz. Devletin, her şeyin doğrusunu söyleyeceğinden eminim" diye konuştu.

"Devletin" konuşmasını beklediğini belirten Taranoğlu, "Devlet konuşuncaya kadar iddialarla meşgul değilim. Biz bu köprülerden şerefimizle gelip geçtik. Eğer ülkemizde üç tane temiz siyasetçi varsa bunlardan birisi benim" ifadelerini kullandı.

serkan taranoğlu abisi ersin taranoğlu kardeşimin durumu beni hiç üzmüyor sözcü saygı öztürk