Sevim Alan'dan Nihat Doğan 560 Bin Lira Vergi Kaçırdı İddiası

TAKİP ET

Güzellik Merkezi zinciriyle bilinen Sevim Alan, şarkıcı olduğu öne sürülen Nihat Doğan'ın Nisan ayında franchise aldığı güzellik merkezinin Ataköy şubesinde 560 bin lira vergi kaçırdığını iddia etti.

"Şarkıcı" olduğu iddia edilen ve sık sık yaptığı tuhaf çıkışlarla bilinen Nihat Doğan, bu kez ticari işletmesiyle gündeme geldi.

Güzel Merkezi zinciriyle tanınan Sevim Alan, Nihat Doğan'a yönelik dikkat çekici bir iddia ortaya attı. 

Çalışanların Ödemelerini Yapmadı

Bugün yayımlanan bazı haberlerde Nihat Doğan'ın güzellik merkezi işine girdiği için çok pişman olduğu, zarar ederek sektörden çıktığı öne sürülüyordu.

Sevim Alan'ın iddiasına göre Nihat Doğan, Nisan ayında franchising haklarını aldığı Ataköy Sevim Alan Güzellik Merkezi üzerinden tam 560 bin lira vergi kaçırdı.

Alan, Nihat Doğan'ın çalışanlarının ihbar tazminatlarını dahi ödemediğini, bu ödemelerin yanı sıra çalışanların geriye dönük SGK ödemelerini de kendisinin yaptığını açıkladı.

İki Ayda 1 Milyon 334 Bin Lira Ciro Yaptı, Vergisini Ödemedi 

Alan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Nihat Doğan'ın 58 gün içinde 1 milyon 334 bin lira ciro yaptığını ancak bu gelirden doğan vergiyi ödemediğini öne sürdü.

"HDP'ye Gireceği İçin Şubeyi Elinden Aldım"

Sevim Alan ayrıca, Nihat Doğan'ın iddiasının aksine işletmeyi bırakmadığını, Doğan'ın HDP'den siyasete gireceği ortaya çıktıktan sonra şubeyi elinden aldığını açıkladı.

sevim alan nihat doğan güzellik merkezi 560 bin lira vergi kaçırdı iddiası iddia hdp