Şeyma Subaşı: Sevgilimin Malı Olmaktan Memnunum

TAKİP ET

Şeyma Subaşı, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar sebebiyle sosyal medya gündemine oturdu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki sebebiyle hafızalara kazınan Şeyma Subaşı, Buket Aydın'ın programında enteresan açıklamalarda bulundu.

Üzerinde ''Sevgilimin malıyım'' yazan tişörtüyle attığı fotoğraf sonrasında eleştirilerin hedefi olan Subaşı, tişörtü hakkında daha büyük elelştirilere sebep olacak bir açıklama yaptı. Subaşı, ''Evet sevgilimin malıyım. Onun malı olmaktan gurur duyuyorum ve 'ne yapmak istersin bana' diye soruyorum'' ifadelerini kullandı.

Kadın da Olurum Kız da

Sevgilisini mutlu edebilmek için her şekle girdiğini söyleyen Subaşı, ''Ben her şeyin altından kalkarım. Birlikte olduğum insanı heyecanlandırım. Kadın da olurum kız da, anne de olurum sevgili de. Biliyorum kadın olmasını'' şeklinde konuştu.

Girdiği her ortamda dikkat çektiğini ve 'fanları' olduğunu söyleyen Subaşı, ''Bir çok erkeğin ilgilendiği bir kadınım, sevgilim Meedo bana 'seninle uzun süre birlikte olacağım' deyince 'sıraya geç canım' dedim'' diyerek ortamlarda ilgi odağı olduğunu söyledi.

''İlgiden deliriyorum, bekar olduğum için herkes benimle olmak istiyor. Bu yüzden tedirginim ya yanlış kişiyi seçersem'' diyerek hayatında bir erkek olmak zorundaymış gibi konuşan Subaşı'nın açıklamaları sosyal medyada tepki topladı.

 

 

buket aydın şeyma subaşı meedo sevgilimin malı olmaktan memnunum kadın kız