Sezen Aksu'nun Cevabı 'Avcı' 35 Dile Çevrildi

TAKİP ET

Sezen Aksu'nun kendisine gelen tepkilere verdiği "Avcı" yanıtı 35 dile çevrildi.

Şarkıcı Sezen Aksu, kendisine yönelen tepkilere dün gece Facebook hesabından yayımladığı yeni şarkısı "Avcı" ile yanıt verdi. 

Erdoğan, Adem ve Havva Polemiğinden de Uzak Kalmadı: Onlara Had Bildirmek Bizim Görevimiz

  

Devlet Bahçeli'den Sezen Aksu'ya: Serçeysen Serçeliğini Bil

 

15 Temmuz Platformu'ndan Sezen Aksu Açıklaması: Beyinlerine Sıkacağız


Sezen Aksu Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Merhaba, Öncelikle bireysel veya kurumsal olarak, ayrıca TV kanallarındaki açık oturumlarda, sağduyulu açıklamalarıyla farklı açılardan ele alıp konunun anlaşılmasına çalışan, destek mesajları veren, arayan soran, tanıdığım tanımadığım tüm dostlarıma teşekkür ederim. Malumunuz olduğu üzere konu ben değilim, konu memleket. Kendimi bildim bileli çeşitli insanlık hallerini gözlemliyor ve söze döküyorum biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

2010'da yazdığı "Hop Dedik" şarksıını hatırlatan Aksu, 21 Ocak 2022 gecesi yazdığı "Avcı" isimli şarkının sözlerini "Sonuç olarak 47 yıldır yazıyorum... Yazmaya da devam edeceğim" ifadeleriyle paylaştı:

"AVCI

Sen beni üzemezsin
Zaten çok üzgünüm
Nereye baksam acı
Nereye baksam acı
Ben avım sen avcı
Vur bakalım…

Sen beni sezemezsin
Dilimi ezemezsin
Nereye baksam acı
Nereye baksam acı
Kim yolcu kim hancı
Dur bakalım…

Beni öldüremezsin
Sesim, sazım, sözüm var benim
Ben derken ben herkesim"

 

Sezen Aksu'nun Avcı isimli şarkısını bir gecede 35 dile çevirdiklerini belirten Aras Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Rober Koptaş Twitter'da yaptığı paylaşımda "Elbirliğiyle sezen aksu’nun 'avcı'sını bir gecede sayabildiğim kadarıyla kuşdili dahil 35 dile çevirdik. çünkü avcılara karşı avız, av olanların yanındayız. çünkü 'Kim yolcu kim hancı / Dur bakalım / Beni öldüremezsin / Sesim sazım sözüm var benim / Ben derken ben herkesim'" ifadelerine yer verdi.

sezen aksu avcı cevap rober koptaş şiir şarkı