Sezgin Baran Korkmaz'ın Korkmaz Karaca'ya Doğum Günü Tebriği Videosu: İyi ki Seni Tanıdım Kardeşim

TAKİP ET

Gazeteci İnan Demirel, Sezgin Baran Korkmaz'ın AKP MKYK üyesi Korkmaz Karaca'nın doğum gününü kutladığı bir videoyu yayımladı.

Gazeteci İnan Demirel söz konusu videoyu, "Korkmaz Karaca ve SBK arasındaki ilişkinin ne kadar yakın olduğunu gösteren bir video. SBK, Karaca'nın doğumgünü için çektiği kutlama videosunda "Bana gösterdiğin destek hiçbir zaman unutmayacağım kadar kıymetli" diyor" ifadeleriyle paylaştı.

Videoda Sezgin Baran Korkmaz "Sevgili kardeşim, çok kıymetli dostum, abim Korkmaz, iyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdım kardeşim. Bu zorlu, çakıllı yollarda bir hemşehrin olarak bana gösterdiğin destek hiçbir zaman unutamayacağım kadar benim için kıymetli" diyor.

Daha önce de Korkmaz Karaca'nın köy çocuklarını Sezgin Baran Korkmaz'a teşekkür ettirdiği bir video ortaya çıkmış, ondan önce de Sedat Peker, Korkmaz Karaca'nın Sezgin Baran Korkmaz tarafından verilen bir lüks araca bindiğini iddia etmişti.

Korkmaz Karaca, AKP MKYK üyeliği, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyeliği gibi görevlerde bulunuyor.

Sezgin Baran Korkmaz'ın Korkmaz Karaca'ya Doğum Günü Tebriği Videosu İyi ki Seni Tanıdım Kardeşim