Sharon Stone'un 'Temel İçgüdü' Hakkındaki Suçlamalarına Filmin Yönetmeninden Cevap Geldi: Ne Yaptığımızın Gayet de Farkındaydın

TAKİP ET

Sharon Stone geçtiğimiz aylarda yayımlanan kitabında Temel İçgüdü filminin yönetmeni Paul Verhoeven hakkında suçlamalarda bulunmuştu.

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone Mart ayında yayımlanan "İki Defa Yaşamanın Güzelliği (The Beauty of Living Twice)" adlı kitabında Temel İçgüdü setinde çekimler esnasında kendisine özel bölgelerinin görünmediğini ve ışığı yansıtması nedeniyle iç çamaşırını çıkarmasının istediğini iddia etmişti.

Bunun yanında Stone, söz konusu filmden yeteri kadar para kazanamadığını iddia etmiş, başrolü paylaştığı Michael Douglas'ın büyük paralar kazanmasına rağmen kendisinin Temel İçgüdü'den Oscar töreni için giydiği elbisenin parasını dahi kazanamadığını yazmıştı.

New York Post'a konuşan Temel İçgüdü'nün 82 yaşındaki yönetmeni Paul Verhoeven, "Sharon ne yaptığımızın gayet de farkındaydı. Ben ona öğrencilik yıllarımdan tanıdığım ve partilerde hep külotsuz olarak bacak bacak üstüne atarak oturan bir arkadaşımı anlattım. Arkadaşıma cinsel organının göründüğünü söylediğimde bize 'Tabii ki, zaten onun için yapıyorum' derdi. Sonra Sharon ve ben filme buna benzer bir bölüm koymaya karar verdik" dedi.

Sharon Stone'un 'Temel İçgüdü' Hakkındaki Suçlamalarına Filmin Yönetmeninden Cevap Geldi Ne Yaptığımızın Gayet de Farkındaydın