Show TV Spikeri Ece Üner İstifa Etti

TAKİP ET

2014 yılından bu yana Show TV ekranlarında yer alan Ece Üner istifa etti.

Haberlere yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Ece Üner, Show TV'den ayrıldı. NTV, CNN Türk ve Habertürk kanallarında çalıştıktan sonra Ocak 2014'de Show TV ekranlarına gelen Üner, 7 yılı aşkın görev süresi sonunda istifa etti.

Üner veya Show TV'den henüz konuya ilişkin açıklama gelmezken, Üner'in Kanal D'de yeni bir programa başlayacağı söylentileri ortaya çıktı. İddialara göre Üner, Kanal D'de reality şov programı sunacak.

Ece Üner Kimdir?

2003 yılında Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerinden mezun olan Üner eğitimine Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi alarak devam etti. Ardından Brüksel'de Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Mezun olduğu 2003 yılında ırak savaşı için yabancı haber çevirmeni olarak işe başlayan Üner, bu dönemde Avrupa Birliği muhabiri oldu. Üner bir süre NTV'de çalışıp 2006 yılında CNN Türk'ün spor servisine geçti.

2007 yılında Orkun Yazgan ile birlikte CNN Türk ekranlarına gelen Üner,  Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı

2009'da Habertürk'e geçti. 2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012'den Aralık 2017'ye kadar Habertürk TV'deki Enine Boyuna isimli tartışma programını sundu.

Son olarak 6 Ocak 2014'ten itibaren Show Ana Haber bültenini sunan Üner, bir süreliğine burdaki grevini bıraktıktan sonra 8 Ocak 2018'de görevine devam etti.

 

ece üner istifa etti show tv ana haber sunucu spiker yeni kanal kanal d açıklama