Şifalı Taşlara B.k Diyen YouTuber İfade Verdi

TAKİP ET

YouTube'ta Kazıklı Maria adıyla yayın yapan bir yayıncı, şifalı taşlara b.k dediği için polise ifade verdiğini açıkladı.

Twitter hesabından açıklama yapan YouTuber, "Evet inanamayacaksınız ama "şifalı" taş satan kişilere hakaret ve iftira attığım ve ticari itibarlarını zedelediğim için şikayet edilmişim. Sattıkları taşlara "bok" demişim. TAŞA "bok" dediğim için ifade verdim." dedi.

YouTube'ta paylaştığı videoda Instagram gibi mecralardan şifalı taş satan dolandırıcılara ilişkin konuşan yayıncı, "Normalde gülüp geçmem gerekir ama ifade özgürlüğünün geldiği hale o kadar üzülüyorum ve öfkeleniyorum ki. İnsanların böyle şeylere hakları olduğunu düşünmeleri çok acı." dedi.

Instagram'da bu tür reklamlarla çok karşılaşmaya başladığını ifade eden yayıncı, şifalı taşları satan ve bunların sertifikalı olduğunu iddia edenlerin insanları kandırdığını söyledi.

Yayıncı, "Eğlenmek için içerik üreten, bişeylerle dalga geçen kendi halinde yayıncıları, youtuberları şikayet etmek çok belden aşağı vurmak.  Ağzımdan çıkan her lafı didik didik editlemek çok yorucu ve asap bozucu. İnsanda akıl sağlığı kalmıyor." diyerek hukukun bu tür şahısların elinde bir baskı ve yıldırma aracına dönüşmesine isyan etti.


 

evet inanamayacaksınız ama "şifalı" taş satan kişilere hakaret ve iftira attığım ve ticari itibarlarını zedelediğim için şikayet edilmişim. sattıkları taşlara "bok" demişim. TAŞA "bok" dediğim için ifade verdim. :D

— witch queen

şifalı taş youtuber kazıklı maria ifade verme ifade özgürlüğü