Sıfır Aldığı Araç 50 Bin Lira Hasarlı Çıktı

TAKİP ET

Gazi Kürk'ün İstanbul'da bayiden aldığı sıfır araç 50 bin lira hasarlı çıktı.

Gazi Kürk isimli vatandaş, otomobil satın almak üzere ikamet ettiği Tokat'tan İstanbul'a geldi. Kürk, bayiden 450 bin lira karşılığında aldığı Ford marka sıfır aracı ekspertize götürdü.

Ekspertizde sağ arka kapısının hasarlı ve tamamen boyalı olduğu tespit edildi. Aracı bayiye geri götürdüyse de Gazi Kürk'ün mağduriyeti giderilmedi.

"Ben bu arabayı almak için Tokat'tan geldim. Öncesinde kapora yatırmıştım. 'Aracın geldi, gel al' dediler. Ben de aracı gelip aldım. Aracı aldığım gün ekspere götürdüm. Aracın sağ arka kapısı komple boyalı çıktı" diyen Kürk, ayrıca kapının üretim tarihinin kapının altında yazması gerekmesine karşın yazmadığını, diğer kapılarda ise tarihin yazdığını belirtti.

Yasal haklarını arayacağını belirten Kürk, "Aracın şu anki değeri 450 bin TL 50 bin TL hasar var şu anda ya bana bu aracın yenisini verecekler ya da araçta çıkan hasar kaydını ödeyecekler. Beni çok mağdur ettiler. Avukat aracılığı ile ihbarname gönderdim zaten 15 gündür sürekli oyalıyorlar. Hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar" ifadelerini kullandı.

gazi kürk istanbul tokat sıfır ford hasarlı çıktı