Süha Çardaklı ve Batuhan Çolak Tutuklandı

TAKİP ET

Sığınmacılar konusunda paylaşım yaptıkları için gözaltına alınan isimlerden aralarında Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ın ve Ajans Muhbir editörü Süha Çardaklı'nın olduğu 8 kişi tutuklandı.

Aykırı’nın Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Ajans Muhbir’in editörü Süha Çardaklı ve Haber Report'un sahibi başta olmak üzere toplam 23 kişi gözaltına alındı. 

Ali Yerlikaya, Sığınmacılar Konusunda Paylaşım Yapıp Gözaltına Alınanlar Hakkında Konuştu

Gözaltına alınan isimler, 2 gün aranın ardından şimdi adliyeye sevk ediliyor. Normalin dışında bir beklemenin ardından adliyeye sevk edilecek olan isimler burada savcı karşısına çıkarıldı.

Savcı karşısına çıkarılan 23 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

17 Kişi Hakkında Gözaltı İstemi

Adliyeye sevk edilen 23 kişiden 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, Batuhan Çolak’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Bahçeli İşaret Etti: Sığınmacılar Konusunda Paylaşım Yapan 27 Kişi Gözaltına Alındı

Ayakkabı Bağcıkları Çıkartıldı

Gözaltına alınan 17 kişinin bağcıkları emniyet güçleri tarafından soküldü. Ayakkabılarını bağlayamayan şahıslar, pet şişe ambalajını çözüm olarak kullandı. İçtikleri su şişelerinde bulunan ambalajları bağcık olarak kullanan şahısların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ve Ajans Muhbir editörü Süha Çardaklı tutuklandı.

sığınmacılar gözaltı sığınmacı karşıtı mülteci batuhan çolak aykırıajans muhbir