Sinan Ateş Davasına Atanan Yeni Savcının MHP'lilerle Fotoğrafları Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmaya atanan yeni savcı Durdu Özer'in MHP'liler ile yakın ilişkileri ortaya çıktı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmada ikinci bir savcı görevlendirirken, dosya milliyetçi kesime yakınlığıyla bilinen Başsavcıvekili Durdu Özer’in koordinatörlüğüne verilmişti.

Savcı Durdu Özer’in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ile çekilmiş fotoğrafı ve Kahramankazan Belediye Meclis Üyesi İdris Yavuz Cengiz'in oğlunun da nikah şahitliğini yaptığı ortaya çıktı.

Özer’in MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Yıldızlar'ın sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf şöyle:

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un Twitter'dan yaptığı paylaşıma göre, savcı Durdu Özer ayrıca, 2020 yılında MHP'li Kahramankazan Belediye Meclis Üyesi İdris Yavuz Cengiz'in oğlunun da nikah şahitliğini yapmış.

Oğuz'un paylaşımı şu şekilde:

Durdu Özer'in ayrıca MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve MHP Ankara İl Sekreteri Sinan Gökhan Yavuz ile de fotoğrafı ortaya çıktı. MHP'li Yavuz, kebapçıda bir araya geldijkerş Özer ile fotoğrafını 2019'da Instagram hesabından paylaşmış.

 

sinan ateş sinan ateş cinayeti sinan ateş davası durdu özer savcı savcı durdu özer MHP