Sinan Oğan: Adayım

TAKİP ET

TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

2016 yılında MHP Genel Başkanlığı için aday olan ve Meral Akşener, Koray Aydın ve Ümit Özdağ gibi diğer adaylarla birlikte Devlet Bahçeli tarafından partisinden dışlanan TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, yaklaşan seçimlerde Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

"Türk Milliyetçileri İkisine de Oy Vermez"

Türk milliyetçilerinin ne "Milliyetçiliği ayaklar altına aldım" diyen Recep Tayyip Erdoğan'a ne de "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini belirten Oğan, "Türk milliyetçilerinin oyları çantada keklik değil; kimse kusura bakmasın. Türk milliyetçilerinin ortak bir adayı olmadığı takdirde ben adayım" dedi.

"Türk Milliyetçilerini Adaysız Bırakmayacağım"

"Öyle gözüküyor ki sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak ve ben Türk milliyetçilerini adaysız bırakmayacağım" diyen Oğan, seçimde ikinci turun "kıran kırana" bir mücadeleye sahne olacağını söyledi. Türkiye'nin kaderinin HDP'nin eline bırakılamayacağını söyleyen Oğan, "Üzerinde uzlaşılan bir Türk milliyetçisi aday çıkmadığı takdirde biz aday olacağız dedik. Sayın Kılıçdaroğlu da üzerinde uzlaşılan bir Türk milliyetçisi aday değil" diye konuştu.

sinan oğan adayım cumhurbaşkanı adayı cumhurbaşkanlığı türksam