Sinan Oğan'dan Dikkat Çekici Adaylık Çıkışı: Türk Milliyetçilerini Adaysız Bırakmayacağız

TAKİP ET

Dr. Sinan Oğan dikkat çekici bir adaylık açıklaması yaptı.

Milliyetçi Odak'ın aktardığına göre tv100'de konuşan TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, "İnsanlar MHP'ye oy verip, Erdoğan'a oy vermeyecek, İYİ Parti'ye oy verip Kılıçdaroğlu'na oy vermeyecek. Kilit HDP değil milliyetçiler. Uzlaşı olmazsa milliyetçiler olarak kendi adayımızı çıkarırız" dedi.

"Üzerine görev düşüyorsa siz o görevi yaparsınız" diyen Oğan, şu ifadeleri kullandı:

"Görev Üstleneceğim"

"Ben de dedim ki bir Türk milliyetçisi üzerinde uzlaşılmazsa ben bir Türk milliyetçisi olarak bu görevi üstleneceğim Türk milliyetçilerini adaysız bırakmayacağım dedim zaten. Aynen o sözlerimin de arkasındayım.

"Seçim Hesabı Yapanlar Türkçülerin Oyunu Çantada Keklik Görüyor"

Bu seçim hesabı yapanlar Türk milliyetçilerinin oyunu çantada keklik görüyor. Oysa göreceksiniz, insanlar MHP'ye oy verip Erdoğan'a oy vermeyecekler, İYİ Parti'ye oy verip Kılıçdaroğlu'na oy vermeyecekler. İnsanlar Zafer Partisi'ne, BBP'ye oy verip Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendilerine dayatılan adaya oy vermeyecekler eğer bir Türk milliyetçisi aday olmazsa.

"İkinci Tura Kalınca HDP'nin Dayatmalarını Göreceksiniz"

Ha bir Türk milliyetçisi aday çıktığında da göreceksiniz. Herkes şimdi HDP'ye bağlıyor, HDP kilit diyor, HDP diyor ki ikinci turda bizim dediğimiz olacak, bizim destek vermediğimiz bir aday kazanamayacak diyor. Şimdi HDP'nin İstanbul Belediyesi üzerinden dayatmaları olduğu söyleniyor ya, siz dayatma görmediniz. İkinci turda HDP'nin adayının yüzde 10 civarında oy aldığını düşünün. Başka bir aday çıkmadığı takdirde Sayın Kılıçdaroğlu ile Sayın Erdoğan'ın ikinci tura kalması halinde HDP'nin nasıl dayatmalar içinde olacağını, Türkiye'yi nasıl kilitleyeceğini göreceksiniz.

"Türk Milliyetçileri Olarak Türkiye'yi HDP'ye Teslim Etmeyeceğiz"

Biz de Türk milliyetçileri olarak diyoruz ki Türkiye'yi HDP'ye, size rağmen, siyaset baronlarına rağmen, siyaseti iki kutup arasına sıkıştıranlara rağmen HDP'ye Türkiye'yi teslim etmeyeceğiz diyoruz ve HDP Türkiye'nin geleceğine karar vermeyecek diyoruz. Türk milliyetçileri karar verecek diyoruz ve öyle de olacak."

sinan oğan aday türk milliyetçilerini adaysız bırakmayacağız hdp ikinci tur adaylık türksam