Sinan Oğan: Ümit Özdağ, Son Görüşmemizde Cumhur İttifakı'nı Bakanlık Vermesi Durumunda Destekleyeceğini Vermezse Tarafsız Kalacağını Söyledi

TAKİP ET

Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimine yönelik Ümit Özdağ'ın destek koşullarına ilişkin açıklama yaptı.

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı seçimine giren ve 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve AKP'li Cumhurbaşanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Sinan Oğan, ''Ümit Özdağ, son görüşmemizde Cumhur İttifakı'nı bakanlık vermesi durumunda destekleyeceğini vermezse tarafsız kalacağını söyledi."  ifadelerini kullanarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın,  bakanlık talebinin kabul edilmesi durumunda Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini ifade etti.

Sinan Oğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Ümit Özdağ ile son dakikaya kadar tüm bu süreçleri konuştuk. Ümit Özdağ'a sürpriz değil, ben Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğimi söyledim. Özdağ da AKP ile görüşmek istedi, görüşmede kendisinin içişleri bakanlığı talebi oldu, karşılanmadığı için sayın Özdağ destek vermedi. Bana en son tarafsız kalacağını söylemişti. Biz ikinci turda tarafsız kalacağız demedik."

sinan oğan ümit özdağ ata ittifakı akp cumhur ittfakı cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi 28 mayıs destek