Sinop İl Milli Eğitim Müdürü'nden Kılıçdaroğlu'na Hakaretvari Sözler: "Vasıfsız Muhteris"

TAKİP ET

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Kılıçdaroğlu'na yönelik isim vermeden "vasıfsız muhteris" ifadesini kullandı.

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaretvari ifadeler kullandı.

AKP'yi savunmayı kendine görev edinen Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımına yönelik Kılıçdaroğlu'nun ismini geçirmeden "Memleketin güzel insanları; Birbirinden selamı da kesmesin sabahı da, birbirine sevgiyi de ikram etsin muhabbeti de. Varsın, ağzından çıkanı kulağı duymayan vasıfsız muhterisler, ne derse desin" ifadelerini kullandı.

Yıldız, paylaşımına büyük tepkiler gelince beklenen hareketi yaparak paylaşımını sildi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapmış ve "Bu gece, bu ülkenin iyi insanlarına seslenmek istiyorum. Ülkemizin geleceğini siz tayin edeceksiniz, bu haramzadeler değil. Bunlarla selamı sabahı kesin" şeklinde konuşmuştu.

 

kemal kılıçdaroğlu chp genel başkanı sinop il milli eğitim müdürü hakaret hakaretvari hakaretamiz ifadeler kullandı paylaşım vasıfsız muhteris selamı kesin sildi