Şırnak'ta Askeri Personeli Taşıyan Otobüs Şarampole Yuvarlandı: 2 Kahraman Türk Askeri Şehit Oldu

TAKİP ET

Şırnak-Uludere yolu Balveren beldesi yakınlarında askeri personel taşıyan bir otobüs şarampole devrildi. Kazada 2 asker şehit oldu, 45 kişi yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, yaralı askerlerin tedavisine başlandığını açıkladı.

Şırnak’ta sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kahraman Türk askerş şehit oldu. Uludere ilçesine bağlı Balveren beldesi yakınlarında askeri personel taşıyan bir otobüs kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede 2 askerin şehit olduğu tespit edildi. Yaralanan 44 asker ve sürücü ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazaya karışan otobüs vinç yardımıyla kaldırılırken, kazanın nedeni araştırılıyor.

Milli Savunma Bakanlığı da kazayla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şırnak’ta meydana gelen araç kazasında, iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

şırnak uludere trafik kazası şehit şarampol 2 asker şehit oldu