Sivas'ta Başıboş Köpek Saldırısı: 11 Köpek Üzerine Çullandı

TAKİP ET

Sivas'ta Mehmet Bardak isimli bir vatandaş 11 başıboş köpeğin saldırısına uğradı.

Büyük Sivas Haber'in haberine göre Sivas'ın Yunus Emre Mahallesi'nde meydana gelen olayda Mehmet Bardak isimli vatandaş 11 başıboş köpeğin saldırısında canını zor kurtardı.

Elinden yaralanan Mehmet Bardak, başıboş köpeklerin sokakta olması gerektiğini savunan köpekseverlere "Hayvan hakları var burada, insanların değeri hiç yok mu burada?Hayvan haklarını koruyanlar gelsin, bu hayvanları toplasınlar kendileri baksınlar. Burada milletin çoluğu çocuğu risk altında kalmayacak. Beni değil de çocuğumu, çocuklarımızı yaraladı, ne olacak? Madem öyle, gelsin kendileri baksınlar. Toplasınlar götürsünler, kendi evlerine koysunlar. Kendileri bir barınak yapsınlar. Çoluk çocuğumuzu bu kadar riske atmanın ne anlamı var? Hayvan hakkı... İnsanların hiç hakkı yok. Hayvanlar değerli, insanlar değersiz anlamına geliyor. Akşam kendimi zor kurtardım, 11 tane köpek üstüme çullandı. Ben değil çocuğum olsaydı parçalarlardı" diye isyan etti.

Bir kadın ise "Hayvana bir şey olunca arkasındalar, çoluğumuz çocuğumuz yaralanınca niye arkasında değiller?" diye sordu.

Mehmet Bardak'ın köpekler tarafından yaralandığını belirten bir vatandaş ise "Önlem alınması lazım, çok köpek var burada. Çoluk çocuk olsa boğar öldürür yani o derece. Belediye Başkanı'na sesleniyorum: Bu köpekleri en kısa zamanda götürmelerini rica ediyorum" dedi.
 

sivas başıboş köpek saldırısı mehmet bardak