Siyasi Liderler Yeni Yıl Mesajları Yayımladı

TAKİP ET

2023 yılının sonuna gelinirken siyasi liderler yeni mesajları yayımladı.

Yılın son gününde siyasi liderler yeni yıl mesajları yayımladı. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan bir video mesaj yayımlayarak "Asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılı ile 2024’le birlikte başlatıyoruz" dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler üzerinden gençlere seslendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de süper kupa krizini hatırlatarak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin ortak değeri, onur simgesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet banisidir." dedi. İYİ Parti lideri Meral Akşener ise, "2024 yılı, milletçe verdiğimiz tüm sınavların mükafatını aldığımız ve hayallerin önündeki tüm engelleri hep birlikte kaldırdığımız bir yıl olsun" ifadelerini kullandı.

"Asıl Çıkışımızı 'Türkiye Yüzyılı'yla 2024'le Birlikte Başlatıyoruz."

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni mesajında "Türkiye Yüzyılı" vurgusu yaparken şu ifadeleri kullandı.

"İnşallah 2024, darbe girişimiyle başlayıp Kovid-19 salgını ile büyüyen, bölgemizdeki çatışmalarla derinleşen sıkıntılı dönemden kurtulup hedeflerimize kilitlendiğimiz bir yıl olacaktır. Küresel krizlerin artarak sürdüğü bir dönemde biz farkımızı bir kez daha göstererek üreten, istihdam eden, büyüyen, gelişen Türkiye'nin yıldızını yükselteceğiz. Evet, 2023 hedefleri başlangıçtı. Asıl çıkışımızı 'Türkiye Yüzyılı'yla 2024'le birlikte başlatıyoruz. Bu mücadeleyi de sizlerin desteğiyle zafere ulaştıracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu duygularla bir kez daha yeni takvim yılının milletimizin tüm fertlerine ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum."

"31 Mart Seçimlerinde İktidara Bir Sarı Kart Göstermeye Davet Ediyoruz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yeni mesajında 6 Şubat depremini hatırlattı ve 31 Mart Seçimlerine değinerek şu ifadeleri kullandı:

"50 binin üzerinde canımızı kaybettik. Yaralılarımız var. Yüz binlerce kişi evsiz barksız kaldılar. İşin daha kötüsü, kendilerine 1 yıl içinde evleriniz yapılacak ve evlerinize gireceksiniz diye verilen sözün aksine neredeyse depremin birinci yılı dolmak üzereyken 10 vatandaşımızdan 9’u çadırda ya da konteynerda barınmak zorunda kalıyor. Sorunları büyük. Karda kışta çok ciddi sıkıntılar, çok ciddi acılar çekiyorlar. Geleceğinden endişeli olan herkesi 31 Mart seçimlerinde iktidara bir sarı kart göstermeye davet ediyoruz” diyerek 31 Mart seçimleri için de seçmenlerden oy istedi."

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin İlelebet Banisidir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl mesajında iptal olan Süper Kupa maçına dikkat çekti ve "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin ortak değeri, onur simgesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet banisidir. Onun adı ve anıları üzerinden kamplaşma üretmeye gayret edenler 2024 yılında da hayal kırıklığına uğrayacaktır." ifadelerini kullandı.

"2024 yılı, Milletçe Verdiğimiz Tüm Sınavların Mükafatını Aldığımız ve Hayallerin Önündeki Tüm Engelleri Hep Birlikte Kaldırdığımız Bir Yıl Olsun"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yeni yıl mesajında, "Diliyorum ki 2024 yılı, milletçe verdiğimiz tüm sınavların mükafatını aldığımız ve hayallerin önündeki tüm engelleri hep birlikte kaldırdığımız bir yıl olsun." ifadesini kullandı. Akşener, 2023'ün, ortak vicdan, ortak sevgi, ortak değerler ve ortak hatıraların daha da derinden anlaşıldığı bir yıl olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Çünkü bu yıl, aynı zamanda Cumhuriyetimizin yılıydı. Kimi zaman sokakları dolduran Türk bayraklarıyla, kimi zaman meydanlardan andımızı haykıran Cumhuriyet çocuklarıyla, kimi zaman da dünyaya meydan okuyan Atatürk'ün kızlarıyla hep bir ve beraber hissettik, hep birlikte güçlendik. Her zorlu anın bize yeni yollar açtığını ve ihtiyacımız olan kudretin her daim içimizde olduğunu bir kez daha hep birlikte öğrendik. Diliyorum ki 2024 yılı, milletçe verdiğimiz tüm sınavların mükafatını aldığımız ve hayallerin önündeki tüm engelleri hep birlikte kaldırdığımız bir yıl olsun. Yeni yılımız kutlu olsun. Yüce Allah, memleketimize kederin uğramayacağı, milletimizin gözlerinin ışıl ışıl parlayacağı bir yıla erişmeyi bizlere nasip etsin."

yeni yıl liderler mesaj