Siyasi Partilerin Bayramlaşma Programları Belli Oldu: CHP'nin Trafiği Kalabalık, MHP En Yalnız Parti

TAKİP ET

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu.

Gerçek Gündem'in aktardığı habere göre siyasi partiler arasındaki bayramlaşma bu yıl, bayramın ikinci günü, yani 3 Mayıs'ta yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP'si bayramlaşmaların tamamını video konferans yöntemiyle yapacak ve bayramlaşma heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Kadın Kolları üyesi Ayten Aydın ve Gençlik Kolları üyesi Ertuğrul Yörük bulunacak. Bayramlaşma ilk olarak CHP, sonra sırasıyla MHP, HÜDAPAR, Saadet Partisi, BBP, DSP, DP, İYİ Parti, Vatan Partisi, ANAP ve Yeniden Refah Partisi ile yapılacak. Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve HDP ile görüşülmeyecek.

En Yoğun Trafik CHP'de

CHP'nin bayramlaşma kabul heyetinde ise CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, PM üyesi Semra Dinçer, Gençlik Kolları üyesi Canan Taşer bulunacak. CHP ziyaret heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, Kadın Kolları üyesi Armağan Akyüz ve Gençlik Kolları üyesi Yusuf Baştuğ yer alacak.

AKP, MHP ve Vatan Partisi ile video konferans yöntemiyle bayramlaşacak olan CHP sonra sırasıyla DSP, HDP, İYİ Parti, BBP, DP, Saadet Partisi, ANAP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Türkiye Değişim Partisi ve Memleket Partisi ile bayramlaşacak.

İYİ Parti HDP ve MHP İle Bayramlaşmayacak

İYİ Parti'nin bayramlaşma kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Gençlik Politikaları Başkanlığı Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu, ziyaret heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat, GİK üyesi Mehmet Arslan, Gençlik Politikaları Başkanlığı Sosyal Politikalar MYK Başkanı Ceren Genç bulunacak.

İYİ Parti; TDP, Saadet Partisi, DP, CHP, Milli Yol Partisi, AKP, DSP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, ANAP, Yeniden Refah Partisi, Genç Parti, HÜDAPAR, Bağımsız Türkiye Partisi, Memleket Partisi ve Merkez Partisi ile bayramlaşacak. MHP ve HDP ise İYİ Parti'nin ziyaret etmeyeceği iki parti.

MHP Yalnızca 6 Parti İle Bayramlaşacak

Bayramlaşma heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyeleri Fatih Çetinkaya ve Turan Şahin'in bulunacağı MHP ise yalnızca DSP, AKP, BBP, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve CHP ile bayramlaşacak.

siyasi partilerin bayramlaşma programlar programları belli oldu chp trafiği kalabalık mhp en yalnız parti iyi parti hdp