Siyasilerden Trabzonspor'un Şampiyonluğuna Tepkiler

TAKİP ET

Siyasetçiler, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı.

Antalyaspor karşısında 2-2'lik skorla 1 puan elde eden Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonluğunu ilan etti.

Trabzonspor'un şampiyonluğu üzerine üç büyüklerden tebrik gelmezken siyasiler kutlama mesajları paylaştı. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Şampiyon olan tebrik edilmelidir" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Üç Büyüklere Seslendi: Şampiyon Olan Tebrik Edilmelidir



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından "Trabzonspor’umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon’a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum" paylaşımını yaptı.

Bunun yanı sıra İmamoğlu'nun gözyaşları döktüğü anda çekilmiş "Şampiyonluk gururu" mesajlı bir fotoğrafı ortaya çıktı.



Üst düzey AKP'liler de Trabzon'da, Avni Aker Stadyumu'ndaydı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gibi isimler stadyumda şampiyonluk pozu verdi.



Bunun yanı sıra AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum" mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, "Süper Lig 2021-2022 sezonunun Şampiyonu Trabzonspor ’u, taraftarlarını, idari ve teknik heyetini kutluyor, Avrupa’da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum" paylaşımını yaptı.

siyasilerden trabzonspor şampiyonluğuna tepkiler şampiyon ekrem imamoğlu ibb süleyman soylu mustafa varank Adil Karaismailoğlu