SMA Hastası Oğlu için Topladığı Parayla Lüks Araçlar Alan Kadın Tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'da Didim Gülmez isimli kadın, bir televizyon programında SMA'lı oğlu için toplanan bağış paralarını lüks araçlar almak için kullandığını itiraf etti. Gülmez, stüdyoya gelen polis ekiplere tarafından canlı yayında gözaltına alındı.

Antalya'da 4 yaşındaki SMA hastası oğlu Mustafa Yağız Gülmez için toplanan paraları annesi Didem Gülmez'in harcadığı ortaya çıktı. Oğlu için izinsiz bir yardım kampanyası başlatan ebeveynlerden baba Gökhan Gülmez dolandırıcılıktan cezaevine girdi.

 

Star TV'de Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına başvuran Ayten Keser isimli kadın, toplanan bağış paralarını oğlu için değil lüks araçlar almak için kullandığı öne sürdü. 38 yaşındaki anne Didem Gülmez oğlu için açtığı hesapta 167 bin dolar (3 milyon 100 bin lira) para birikti.

4 yaşındaki SMA'lı Mustafa Yağız Gülmez'in 21 Haziran 2022'de hayata veda etmesinden sonra toplanan paraları anne keyfi işleri için harcadı. Anne çıktığı televizyon programında toplanan paraları harcadığını itiraf etti. Bunun üzerine polis ekiplere stüdyoya gelerek kadını göz altına aldı. 

smalı bebekler SMA sma hastası didem gülmez