Socios.com Ortaklarının Arasına Manchester City'yi de Kattı

TAKİP ET

Socios.com ve Chiliz CEO'su Alexandre Dreyfus, Manchester City ile anlaşma sağladıklarını duyurdu.

Dünyaca ünlü taraftar tokenı sitesi, Galatasaray, Trabzonspor, Juventus, Paris Saint-Germain gibi kulüplerle de iş birliği yapan Socios.com, ortaklarının arasına Manchester City’yi de kattı. Birkaç hafta içerisinde, Manchester City'nin diğer kulüpler gibi kendi taraftar tokenını çıkaracak.

Anlaşmayla birlikte, Manchester City, Socios.com’un Premier Lig’deki ilk büyük çaplı ortağı oldu. Anlaşmayla ilgili “Kimse ilk olmak istemez ama kimse sonuncu olmak da istemez” şeklinde konuşan Dreyfus, City sonrası iki kulüple daha görüşme halinde olduklarını ve gelecek çeyrek için hedeflerinin 3-4 Premier Lig kulübü ile anlaşma sağlamak olduğunu belirtti.

Socios.com uygulamasıyla kullanılabilen $CITY taraftar tokenı, Manchester City taraftarlarına kulüple dijital bir şekilde etkileşim kurma imkanı sağlayacak. Locker Room kullanıcılarının, normalden 4 kat daha fazla token alacağı duyuruldu.

Bu haberle birlikte, 24 saat içerisinde %8,74 oranında değer kazanan CHZ token, 0,67 dolardan işlem görüyor.

 

manchester city taraftar token anlaşma kattı ortakları socios.com chiliz geldi yaptı alexandre dreyfus açıklama premier lig ilk sağlandı chz