Sokağa Çıkma Yasağına Uymayan Kadın, Polisten Kaçarken Çocuğunu Kaybetti

TAKİP ET

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı pazar günü, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar İstanbul'un Ataşehir ilçesindeki bir parka akın etti. İhbar üzerine parka gelen polisleri görenler koşarak kaçtı. Üç çocuğuyla parkta vakit geçirmeye gelen kadın ise kaçarken çocuklarından birini kaybetti.

Vaka sayısı hızla artan İstanbul’da, Çin virüsü tedbirleri kapsamında pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Ataşehir’de bulunan bir parkta ise vatandaşlar, kısıtlama yokmuşçasına vakit geçirdi. Kimileri bankta oturarak güneşli havanın tadını çıkardı, kimileri ise çocuklarıyla oyun alanlarında oynadı.

“Polislerden kaçmak için çocuğunu bırakmış"

İhbar üzerine parka çok sayıda polis sevk edildi. Polisleri gören vatandaşlar, parktan kaçarak evlerinin yolunu tuttu. Üç çocuğu ile birlikte parkta vakit geçiren bir kadın ise polislerden kaçarken çocuklarından birini kaybetti.

Paniğe kapılan kadın, bir süre çevrede çocuğunu aradı. Ardından çocuğu bulunan kadın, parktan ayrıldı. Çocuğu bulan bir vatandaş, “Polislerden kaçmak için çocuğunu bırakmış, bulduk götürüyoruz” dedi.

Sokağa çıkma yasağı kısıtlamalar hafta sonu sokağa çıkma yasağı hafta sonu kısıtlama Çin virüsü maske ve mesafe sosyal mesafe İstanbul yüksek riskli iller koronavirüs risk haritası Polisten kaçarken çocuğunu kaybett