Sokak Kedilerinin Su Kaplarına Çamaşır Suyu Dökerken Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul'da bir kadın, sokak kedilerinin su kaplarına çamaşır suyu döktüğü esnada yakalandı.

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'nde meydana genel olayda Feride K. isimli kadın, sokak kedilerinin mama ve su kaplarına çamaşır suyu dökerken yakalandı.

Feyza Pekacar ve annesi Nesrin Pekacar, Feride K. su kaplarına çamaşır suyu döktüğü sırada durumu fark ederek müdahale etti.

Feyza Pekacar'ın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde Feride K.'nın mama kaplarına elindeki pet şişeden bir sıvı döktüğü, Nesrin Pekacar'ın ise kadına müdahale ettiği görülüyor.

'Bu Kediler Hastalık Yayıyor'

Feyza Pekacar, "Feride K. bize 'Bunlar hastalık yayıyor ben bu kediler yüzünden korona oldum, ben bunlar yüzünden hastalık kapıyorum korona oluyorum. Bu korona bunlar yüzünden yayılıyor' dedi. Öldürmek için yaptığını söyledi. Esnaf, biz 3 kişiyiz diye bizi hırpaladı. O kadını tutmadılar. Hayvanları sevmiyorlarsa sevmesinler ama hayvanlara dokunmasınlar" dedi.

"Biz komşularımızdan duymuştuk bunu yaptığını" diyen Pekacar, "Çamaşır sulu suları mamalar ve sulara katıyor. Birkaç tane kedimiz de hasta olup öldüler. Her cuma günü bunu yapmaya başlamıştı. Takip ettik arkasından dolandık, buraya geldi. Ben kameramı açtım annem de benim önümden gitti. Hiçbir kaygı belirtisi olmadan çamaşır sulu suyu çalkaladı, mamaların üzerine eğilerek döktü. Annem yakasına yapıştı" ifadelerini kullandı.

Tartışma mahallelinin araya girmesiyle son buldu.

Sokak Kedilerinin Su Kaplarına Çamaşır Suyu Dökerken Yakalandı