Sokak Köpeğine İşkence Eden Ruh Hastası Gözaltına Alındı

TAKİP ET

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy'de yaşlı bir ruh hastası, bir sokak köpeğine işkence ettikten sonra yakalandı.

Yaşlı bir ruh hastası, bir sokak köpeğinin boğazına ip bağlayarak cipiyle uzun bir süre sürükledi. Ardından zavallı köpeği çöpün yanına bırakan ruh hastasının yaptıkları cep telefonu kamerasına yansırken o anları görüntüleyen vatandaşa kimliği Mehmet S. olarak açıklanan alçak adam utanmadan tepki gösterdi.

İHA'nın haberine göre görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı da bu ruh hastasını yakalamak için çalışma başlattı. Görüntüleri inceleyen Jandarma, cipin plakasından yola çıkarak ruh hastasının kimliğini tespit etti. Çalışmanın ardından 77 yaşındaki Mehmet S. adlı hayvan düşmanı, Jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

HAYASIZCA YALAN SÖYLEDİ

Gözaltına alınarak Zekeriyaköy İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen ruh hastası Mehmet S.’nin burada ifadesi alındı. İfadesinde iple boğazından bağladığı ve metrelerce sürükleyerek işkence ettiği köpeğin, güya bahçesinde bulunan diğer köpekler tarafından boğulduğunu iddia eden ruh hastası, köpeğin ölmesinin ardından iple boğazından cipine bağlayarak çöpe kadar sürüklediğini söyleyerek iddialarını hayasızca sürdürdü. İfadesinin alınmasının ardından ise adlî işlemleri yapıldı.

Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan şahsın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Hayvana şiddet hayvana eziyet hayvana işkence hayvan hakları hayvan hakları yasası köpek sokak köpeği Sarıyer Zekeriyaköy köpeği arabaya bağlayıp sürükledi ruh hastası piç