Sokak Ortasında Kadını Dövdü: Gelen Geçti, Gören Sırtını Döndü

TAKİP ET

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir alçağın, eski eşini sokak ortasında öldüresiye dövdüğü anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, kadına şiddet uygulanırken çevredeki insan müsveddelerinin olay mahallini terk etmesi ve bir iş yerinin önünde oturan iki gamsızın da sırtlarını dönerek şiddeti görmezden gelmesi galiz küfürler ettirdi.

Olay, Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Aynıali Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre O.Ö. (29) adlı canavar ile eski eşi A.E. (22) adlı kadın, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.Ö., kadını sokak ortasında yumruklamaya başladı.

Uzun süre O.Ö.’nün darbelerine maruz kalan kadın, daha fazla dayanamayarak yere düştü. Talihsiz kadının yere düşmesine aldırmayan O.Ö. adlı alçak, vicdansızca kadını yerde tekmelemeye başladı. Uzun süre O.Ö.’nün darbelerine maruz kalan kadın, bütün çabalarına rağmen kendisini bu canavarın elinden kurtaramadı.

Öte yandan balkondaki bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydettiği görüntülerde O.Ö.’nün, kadını tekme tokat dövdüğü sırada bazı insan müsvedddelerinin hiçbir şey olmamış gibi olay mahallinden yürüyüp geçtiği görülüyor. Ayrıca yine görüntülere yansıyan bir iş yerinin önünde oturan iki gamsız da şiddet eylemine sırtlarını dönerek katkı sağlıyor.

Durumun bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kısa sürede O.Ö. adlı canavarı yakalayarak gözaltına aldı. Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen O.Ö.’nün hâlen ifadesi alınıyor.

kadına şiddet kadını dövdü sokak ortasında kadını dövdü eski eşini dövdü Manisa Yunusemre ilçesi Aynıali mahallesi kadın cinayeti kadını darbetti kadına işkence