Sokak Röportajında Bahçeli'yi Eleştiren Ülkücüye Özür Diletildi

TAKİP ET

Bir süre önce konuştuğu bir sokak röportajında MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren bir ülkücünün özür dilediği bir video paylaşıldı.

Bir süre önce Kendine Muhabir adlı YouTube kanalının sokak röportajında konuşan bir ülkücü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirmiş, "Bir koltuğa kendini sattı" demişti.

MHP'ye yakın sosyal medya hesapları, söz konusu vatandaşın MHP lideri Bahçeli'den özür dilediği anların videosunu paylaştı.

Söz konusu video, "Sokak röportajcılarının gazıyla MHP ve Cumhur ittifakına MHP'li olmadığı halde MHP'liymiş gibi hakaretler yağdıran şahıs sosyal medya sayfasından özür dilemiş... 'Kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü kabul olmaz'" ifadeleriyle paylaşıldı. 

Videonun zorla çektirildiği öne sürülüyor.

Tek Adamın Türkiye'sinde Siyasi Terör Rüzgarı: MHP'lilerin Muhaliflere Saldırıları

Türkiye'nin 16 Nisan 2017 halkoylaması ve 24 Haziran 2018 seçimleriyle geçtiği tek adam rejimi, iktidarın siyasi muhaliflerini hedef alan saldırıları beraberinde getirdi.

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Avukat Afşin Hatipoğlu, gazeteci Levent Gültekin, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran, gazeteci Yavuz Selim Demirağ ve daha birçok isim MHP'li grupların saldırılarına uğradı.

Konuya ilişkin özel haberimizi okumak için tıklayınız:

'Tek Adamın Türkiyesi'nde Siyasi Terör Rüzgarı

 

sokak röpotajı sokak röportajı Devlet Bahçeli eleştiren ülkücü zorla özür diletildi