Sokak Röportajında Konuşan AKP'li: Fakirliğin Sebebi CHP ve İsmet İnönü

TAKİP ET

Seçimlerle ilgili sokak röportajı yapan Kanal Dünya adlı Youtube kanalı, Avcılar'da Erdoğan'a oy vereceğini belirten bir vatandaşla karşılaştı. Vatandaş, Türkiye'nin fakirleşmesinin CHP ve İsmet İnönü'nün suçu olduğunu iddia ederek muhabirin şaşkınlığını ve tepkisini çekti.

Seçimlerle ilgili sokak röportajı yapan bir Youtube kanalı, Avcılar'da Erdoğan’a oy vereceğini belirten bir vatandaşla karşılaştı. Vatandaş, Türkiye’nin fakirleşmesinin CHP ve İsmet İnönü’nün suçu olduğunu iddia ederek muhabirin şaşkınlığını ve tepkisini çekti.

“Biz çok çektik”

Kanal Dünya isimli Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan bir vatandaş, seçimlerde Erdoğan’a oy vereceğini söyledi. Vatandaş, “Tayyip Erdoğan’dan başka kimseyi tutmam abi, Allah’tan başka. Ben Müslüman’ım. Biliyorum İsmet İnönü… Biz çok çektik.” dedi.

“Sattı, süpürdü”

Muhabirin “Ne yaptı abi?” sorusuna “Mahvetti, her şeyi perişan etti. Sattı, süpürdü.” diye cevap veren vatandaş, muhabirin “Neyi özelleştirdiler abi?” sorusuna ise “O kadar önceki konuları bilmem de onun yüzünden fakirlik Türkiye’ye geldi.” şeklinde yanıt verdi.

“Yağ yoktu”

Muhabirin “İsmet İnönü yüzünden mi geldi?” diye sorması üzerine vatandaş “CHP tabanından geldi. Devamlı fakir kaldık. Yağ yoktu.” dedi. Muhabir ise “Ambargo var mıydı? Kıbrıs’ı almış mıydık? Onun yüzünden olabilir mi?” diye sorarak vatandaşın iddialarına karşı çıktı.

sokak röportaj akpli chp tabanı ismet inönü