Sokak Röportajında Konuşan AKP'li Kadın: NATO'ya Giremiyorduk, Erdoğan Sayesinde NATO'ya Girdik

TAKİP ET

İstanbul Time TV Özel isimli Youtube kanalının, Kocaeli Gebze'de yaptığı bir röportajda ilginç anlar yaşandı. Röportajda, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verileceği sorulan bir kadın, "Tayyip Erdoğan bambaşkadır. Şimdi Türkiye satılmıştı." dedi.

İstanbul Time TV Özel isimli Youtube kanalının, Kocaeli Gebze'de yaptığı bir röportajda ilginç anlar yaşandı.

Röportajda, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verileceği sorulan bir kadın, "Tayyip Erdoğan bambaşkadır. Şimdi Türkiye satılmıştı." dedi.

Muhabir, kadına ekonomiyle ilgili sorular yöneltti. "Kıyma 300 lira, soğan 20 lira, AKP artık yapamıyor diyorlar, ne dersiniz?" diye sordu.

Kadın, "AKP'nin bana verdiği yardımla geçiniyorum. Erdoğan'a ihanet etmeyin" diyerek cevap verdi. Ayrıca "NATO'ya giremiyorduk, sayesinde NATO'ya girdiniz, utanın ya" ifadelerini kullandı.

Muhabir, "Abla NATO ne?" diye sordu. Vatandaş ise, "Yabancı devletler NATO'ya giremiyordu. Türkiye hiçbir zaman hakkını savunamıyordu. Türkiye her şeyde birinci numara şimdi" şeklinde konuştu.

Muhabirin ekonomiye dair "Bir dolar neden 20 lira?" sorusuna ise kadın, "Olsun kardeşim. Esnaf her şeyi kendi pahalı veriyor. Tayyip Erdoğan baş edemiyor" dedi.

sokak röportaj seçim anketi nato erdoğan