Sokak Röportajında Konuşan Genç: Ekran Başında 2 Rekât Namaz Kılanın İyi Bir İnsan Olduğunu Düşünüyorsanız Yanılıyorsunuz

TAKİP ET

Bir YouTube kanalının gerçekleştirdiği bir sokak röportajında konuşan kız, sadece dini emirleri yerine getirmenin iyi bir insan ve siyasetçi olunamayacağını vurgulayarak, ekran başında 2 rekat namaz kılanın iyi bir insan olduğunu düşünmenin yanıltıcı olduğunu belirtti.

Yaklaşan 2023 seçimleriyle birlikte, sokak röportajları gündemde yankı bulmaya devam ediyor. 

Aykırı'nın aktardığına göre, bir YouTube kanalının gerçekleştirdiği bir sokak röportajı, genç bir kızın konuşmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Kız, sadece dini emirleri yerine getirmenin iyi bir insan ve siyasetçi olunamayacağını vurgulayarak, ekran başında 2 rekat namaz kılanın iyi bir insan olduğunu düşünmenin yanıltıcı olduğunu belirtti. Kızın açıklaması sosyal medyada hızla yayıldı.

Sözlerinin doğruluğu nedeniyle takdir toplayan kızın ifadeleri, birçok kişi tarafından beğeniyle karşılandı. Görüntüler viral hale gelirken, genç kız şöyle konuştu:

"Bizim halkımız Kılıçdaroğlu'nun abdest almadığını, namaz kılmadığı düşünüyor. Halbuki öyle bir şey yok. Ekran başında 2 rekat namaz kılanın iyi bir insan olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer bu yöntemse bir sürü imam, şıh var. O zaman alalım onlardan birini, oturtalım Cumhurbaşkanlığı koltuğuna..."

namaz 2 rekat kılıçdaroğlu şeyh şıh belaruslu muhalif siyasetçi gözaltında sokak röportaj