Sokak Röportajında Konuşan Genç: Zeka Özürlüyüm, O Yüzden Oyumu AKP'ye Vereceğim

TAKİP ET

Magazin Forever adlı YouTube kanalı, seçim öncesinde Gaziantepli vatandaşların oy tercihlerine ilişkin bir sokak röportajı gerçekleştirdi. Ankete katılan gençler arasında yapılan görüşmelerde, bir gencin yaptığı ironik yorumla dikkat çekti.

Magazin Forever adlı YouTube kanalı, seçim öncesinde Gaziantepli vatandaşların oy tercihlerine ilişkin bir sokak röportajı gerçekleştirdi. Ankete katılan gençler arasında yapılan görüşmelerde, bir gencin yaptığı ironik yorumla dikkat çekti. Zeka özürlü olduğunu söyleyen genç, bu nedenle AKP'ye oy vereceğini ifade etti.

Görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. İronik yorumuyla dikkat çeken gencin sözleri, eleştiri oklarının hedefi oldu. Bazı kullanıcılar, bir sağlık sorununun şaka olarak kullanılmasının incitici olduğu düşünürken bazı insanlar da bunun sadece şaka amaçlı söylendiğini ifade etti.

Magazin Forever kanalı, daha önce de birçok kez benzer sokak röportajları yaparak vatandaşların görüşlerini dile getirmişti. Ancak bu kez yapılan ironik yorum, videonun daha fazla ilgi çekmesine neden oldu.

zeka özürlüyüm sokak röportajı Gaziantep Emniyeti oyumu akpye vereceğim