Sokak Röportajında Konuşan Kız Çocuğunun 'Fiyat' İsyanı: Kantinden Bir Şey Almak İstiyorum, Hayallerim Kırılıyor

TAKİP ET

Balıkesir'de 12 yaşındaki bir öğrenci simit fiyatlarına isyan etti. Okula kahvaltı yapamadan gelen öğrencinin, sokak röportajı esnasında fiyatların düşürülmesini istediğini dile getirmesi gündem oldu.

Balıkesir'de 12 yaşındaki bir öğrenci simit fiyatlarına isyan etti.  Okula kahvaltı yapamadan gelen öğrencinin, sokak röportajı esnasında fiyatların düşürülmesini istediğini dile getirmesi gündem oldu.

Gıda ürünlerine gelen zamların ardından Yandaş Medya TV’nin yaptığı sokak röportajında konuşan bir kız çocuğu, her şeyin fiyatının artışıyla okulda yemek yiyemez olduğunu söyledi. Kız çocuğu şu sözleri kullandı:

“Ne olur şunların fiyatlarını artık düşürün. Kantinlerdeki simitlerin fiyatları daha pahalı. Ben, öğlenden önce kahvaltı yapmadan okula gidiyorum. Geliyorum okulda, kantinden bir şey almak istiyorum. İniyorum hayallerim kırılarak geri dönüyorum. Benim harçlığım 20 lira, yetmiyor hiçbir şeye. Yani öğlen bir simit almaya zor yetiyor. Peki okulda bir tost ne kadar? 50 lira. Eğer öğlenden önce simit alırsam, öğlenden sonra alamayacağım.”

 

sokak röportaj kız çocuğu öğrenci zam fiyat