Sokak Röportajlarında Geçen 2 Yıl: Muhteşem Bir Dönüş Hikâyesi

TAKİP ET

Eskiden AKP'li olan bir vatandaşın 2 yılda yaşadığı fikir dönüşümü sosyal medyada viral oldu.

No Context Sağcı, 2 yıl içerisinde katıldığı sokak röportajlarında fikirleri taban tabana değişmiş bir vatandaşın görüntülerini Ortaya Karışık YouTube kanalından aktardı.

Görüntülerde aynı vatandaşın 24 Haziran 2020'de "Niye karalıyorsun bu hükümeti ya? Allah razı olsun Cumhurbaşkanı'ndan. Dürüst oldu, yemeğini gönderdi, parasını gönderdi, çayını gönderdi, daha ne yapsın bu devlet?" dediği görülüyor.

Ayrıca aynı vatandaşın 28 Ekim 2020'de "Açım" diyen bir başka vatandaşa "Elindeki telefon kaç para, bu vatanda ekmek var, iş var, aş var, her şey var. Niye nankörlük yapıyorsun? Allah razı olsun bu Tayyip'ten bak her şeyi verdi" dediği duyuluyor.

Büyük Dönüşüm...

Aynı vatandaş kısa süre önce katıldığı bir sokak röportajında ise AKP'li bir vatandaşa şunları söyledi: 

"5 kilo yağ kaç lira? Sizler oldukça bu vatan böyle olur böyle. Hani çıktı sayın Cumhurbaşkanı 'Etiketlerle oynayacağım' diyordu, ne oldu? Niye oynamadı? Çıkıyorlar milletle alay ediyorlar böyle." 2 yıl içinde düşünsel bir dönüşüm yaşayan vatandaşın bir başka AKP'liye ise "Aldığın maaş ne kadar?" diye sorduğu ve "Çıkart bana 100 lira ver" dediği, söz konusu vatandaşın "Niye vereyim?" diye tepki göstermesi üzerine ısrarla "5 kilo yağ kaç para kaç para?" diye sorduğu, AKP'li vatandaşın ise eski AKP'li vatandaş için "Bunlar Allah'ı bilmez" dediği duyuluyor.
  Türkiye'nin AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başarısız yönetiminde içine düştüğü derin ekonomik buhran, AKP'nin oylarını ciddi anlamda düşüş trendine soktu. Ocak ayında yapılan 12 anketin sonuçlarının ortalamasına göre AKP'nin oy oranı yüzde 32,33 seviyesinde. Son genel seçimlerde AKP yüzde 42,6 oy almıştı.

sokak röportajı muhteşem bir dönüş hikayesi telefonunu çıkar 5 kilo yağ kaç lira akpli muhalif oldu