Sokakta Köpek Bakan Aileye Palalı Saldırı: 12 Yaşındaki Çocuğu Bile Hedef Aldılar

TAKİP ET

Antalya'da başıboş sokak köpeklerine bakan bir aileye saldırıldı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen olayda, sokak köpeklerine bakan bir aileye saldırıldı.

Saldırıya uğrayan aileden Hilal Oktay Başaslan, "Geçtiğimiz hafta kuzenlerimle baktığım köpeklere elektroşok cihazıyla saldıran,bana 6. kattan cam fırlatan caniler, bu kez eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağıya inip pala, sopa ve silah ile saldırdı.Eşimde kırık, bende, kızımda kesikler mevcut" ifadelerini kullandı.

Başaslan bunun ardından yaptığı video paylaşımında "Aleni bir şekilde palanın tersi ile eşimin kafasına vuruyor! 2 kişi eşime saldırıyor, 1 tanesi 12 yaşındaki kızımı sıkıştırıyor! Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı 'seni burda keserim' diyor hepsinin görüntüleri mevcut!" ifadelerine yer verdi.

Başaslan olaya "Günlerdir torpil, kuru sıkı ile yaptıkları tehdit artık bize pala ile saldırmaya kadar gitti! Ölmeli miyiz bunların ceza alması için? O pala, arbede esnasında ters dönse bizi ikiye bölerdi! Artık yeter 2 haftadır çektiğimiz eziyet yeter! Birileri duysun artık!

Bir avukat bile bunları yaşıyorsa, haklarını bilip savunamayacak insanlar ne yapacak? Artık polisler bile halimize üzülüyor. Ben 12 yaşında evladımla sabahın 6 sında ifadeden çıktım onlar evlerinde uyuyorlardı!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Sokakta Köpek Bakan Aileye Palalı Saldırı 12 Yaşındaki Çocuğu Bile Hedef Aldılar