Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Öldürdüğü Kuryenin Eşi Yaşadıklarını Anlattı

TAKİP ET

Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Öldürdüğü Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer Cumhuriyet gazetesine konuştu.

30 kasım günü İstanbul'da Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud'un sebep olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer olaydan sonra yaşadıklarını Cumhuriyet gazetesine anlattı.

Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Karıştığı Kazada Yaralanan Motosikletli Kurye Öldü

Kuryenin Ölümüne Neden Olan Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlu Türkiye'den Kaçtı

Biri otizm hastası iki çocuğu olan acılı eş Öznur Göçer ''Eşimin ölümüne neden olan, kaçmasına göz yuman herkesten şikâyetçiyim. O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi. Yetkililer gereğinin yapılacağını söylüyor ancak ben bu söylenenlere ikna olamıyorum'' dedi.

Eşimin İntihar Ettiğini Söylediler

Kazanın ardından polisin kendisine eşinin intihar ettiğini söylediğini belirten Öznur Göçer ''Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. Eşimin motokurye arkadaşları ve kamuoyu baskı göstermeseydi belki de eşimin intihar ettiğini söyleyip olayı kapatacaklardı.'' ifadelerini kullandı ve ''15 yaşında lise öğrencisi kızım var. 8 yaşında da otizm hastası bir çocuğum var. Çocuğum hasta olduğu için sosyal yaşantısında dışlanıyordu. Onun rehabilite olabilmesi için eşimle birlikte dişimizi tırnağımıza takıp çabalıyorduk. Şimdi yalnız başımıza kaldık'' dedi.

yunus emre göçer kaza Kurye