Türk Katili Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlu İçin Somali Savunma Bakanı Göçer Ailesine Ziyarette Bulundu

TAKİP ET

Ziyaret sırasında Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun öldürdüğü Göçer'in eşi Öznur Göçer'e telefon açarak taziyelerini iletti.

30 Kasım'da İstanbul'da Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, kurye Yunus Emre Göçer'in motoruna çarparak ölümüne sebep olmuştu. Kaza sonrası ortaya çıkan delillerde Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un hatalı olduğu ortaya çıkmıştı.

Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Katlettiği Kazada Yeni Deliller: Çarpışmadan 12 Saniye Sonra Durmuş

Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Yunus Emre Göçer'e Çarparak Öldürdüğü Kazada Yeni Deliller

Somali Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur, bugün Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'i ziyaret ederek taziyelerini iletti. Ziyaret sırasında Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mohamud da Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'i telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Telefon görüşmesinde Mohamud: "Ben Somali Cumhurbaşkanı'yım, Muhammed Hasan'ın babasıyım. Acınızı paylaşıyorum. Başsağlığı diliyorum bütün kalbimle bunu bilmenizi istiyorum. Türkiye adaletine güvenimiz tamdır. Saygımız sonsuzdur. Her şey gerektiği gibi gidecektir. Ben yalnızca baba olarak size saygılarımı iletmek istedim. Ayrıca eşim de siz aynı dilekleri iletmek istedi. Benim arama sebebim budur. Allah rahmet eylesin diyoruz ve ona dua ettiğimizi bilmenizi isteriz." ifadelerini kullandı.

yunus emre göçer somali taziye