Son Seçimin Galibi Ana Muhalefet Seçim Atmosferine Girdi

TAKİP ET

Yandaş medyaya yansımayan CHP'li Belediyelerin hizmetleri, ana muhalefetin başlattığı Tıkır Tıkır Çalışıyoruz isimli bir projeyle kısa videolarla halka anlatılmaya başlandı.

31 Mart ve 23 Haziran'da İYİ Parti ile kurduğu ittifak çerçevesinde tarihi bir yerel seçim başarısı elde eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), erken seçim iddialarının ülke gündemini meşgul etmeye devam ettiği süreçte seçim atmosferine girdi.

Kazandığı belediyelerde sağladığı başarının ve halka bu vesileyle sunduğu hizmetin ilk seçim kampanyasında büyük bir yer kaplaması beklenirken bu doğrultuda ilk adımlar da atılmaya başlandı. Bütün belediyelerinin çalışmalarını özetleyen kısa videolar ve AKP döneminden sonra ortaya konan farklılıkların ön plana çıkarıldığı kampanyanın fitili, 'Tıkır Tıkır Çalışıyoruz' sloganıyla başlatılan çalışmayla ateşlendi.

Kısa süre içerisinde birçok video yayımlanarak yürütülen kampanya çatısı altında 'kaynakların halkın yararına kullanıldığı', 'kadın istihdamının öncelik haline getirildiği', 'şeffaflığın tesis edildiği' vurgulanıyor ve 'askıda fatura' gibi CHP belediyelerinin ses getiren projeleri hatırlatılıyor.

Öte yandan 'Tıkır Tıkır Çalışıyoruz' kampanyasında parti logosu kullanmaktan kaçınılması ve herhangi bir belediyeye odaklanılmaması da dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere yerel seçimlerin ardından CHP'li Belediye Başkanları 'rozetsiz' bir şekilde bütün vatandaşları kucaklamayı vadetmişti.

tıkır tıkır çalışıyoruz teker teker tamamlıyoruz chp ana muhalefet erken seçim seçim kampanyası strateji chp'li belediyeler rozetsiz başkan askıda fatura akp millet ittifakı