Sosyal Medyada Canlı Yayın Açtığı Sırada Gencecik Bir Kızı Öldürdü

TAKİP ET

İzmir'de Ercan K. isimli erkek 16 yaşındaki genç kıza aracıyla çarptı. Genç kızın ölümüne sebep olan Ercan K.'nın kaza anında sosyal medya hesabından canlı yayında olduğu öğrenildi.

10 Temmuz günü meydana gelen olayda Buca ilçesinde ilerleyen Ercan K. 16 yaşındaki Aysel Canpolat'a çarptı. Cipiyle genç kıza çarpan Ercan K., kazadan sonra olay yerinden kaçtı. 

Kazayı gören vatandaşlar yaralı kızı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ancak Canpolat doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaza Anında Canlı Yayın

Canpolat'a çarpan ve çarptıktan sonra olay yerinden kaçan Ercan K.'nın kaza sırasında sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Sürücünün canlı yayın görüntülerinde, seyir halindeyken Aysel Canpolat’a çarptığı ve durmadan yoluna devam ettiği görüldü.

Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ile şüphelinin yerini tespit eden Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri,  Ercan K.’yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. 

4 ay önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el koyulmasına rağmen araç kullanmaya devam eden ve bir kişinin ölümüne sebep olan Ercan K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

izmir buca trafik kazası çarptı serbest bırakıldı aysel canpolat