Sosyal Medyada Dikkat Çeken Atılım: Ülkücü Başkent

TAKİP ET

Ankara'da çeyrek asır boyunca görevde kalan zihniyete büyük bir hezimet yaşatan Ülkücü Başkan Yavaş'ın hizmetleri, Ülkücü Başkent isimli sosyal medya oluşumunun çalışmalarıyla vatandaşa anlatılıyor.

31 Mart Yerel Seçimleri ile görev başına gelen Başkent'in Ülkücü Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın hizmetleri ve Ankara'daki güncel gelişmeleri, vatandaşla paylaşan 'Ülkücü Başkent' girişiminin başarısı dikkat çekiyor.

Sosyal medya mecraları üzerinden yayın yapan dijital girişime vatandaşların yanı sıra politikacılar da yoğun ilgi gösteriyor. Yaklaşık 20 yıllık muhalefet deneyiminde yeni siyaset alanları yaratılamaması ve yeni dünyaya ayak uyduramama sorunu ile ortaya çıkan tükenmişliğin kırılmasına yardımcı olan girişim, sergilediği başarıyla bu yönüyle de önemli bir örnek teşkil ediyor.

Farkındalık yaratarak Mansur Yavaş'a destek veren Ülkücü Başkent sayfasını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA, CHP Grup Başkanvekili Engin ALTAY, Niğde Milletvekili Ömer Fethi GÜRER, İstanbul Milletvekili Aykut ERDOĞDU, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu KÖKSAL, Tekirdağ Milletvekili Candan YÜCEER, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar EMECAN, Aydın Milletvekili Süleyman BÜLBÜL İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur POYRAZ, Eski Devlet ve Kültür Bakanı Dr. Fikri SAĞLAR başta olmak üzere ABB Başdanışmanı ve Yazar Servet AVCI, ABB Başkan Danışmanı İsfendiyar EKŞİ, ABB Halk Ekmek Yön. Kur. Bşk. Vekili ve Eski Ağır Ceza Hakimi Kerim YILMAZ gibi birçok siyasetçi, bürokrat ve gazeteci takip ediyor. Kısa zamanda hızlı bir çıkış yakalayan Ülkücü Başkent sayfası son yaptığı paylaşımla dikkatleri yine üzerine çekerken takipçi kazanmaya da devam ediyor.

ülkücü başkent mansur yavaş ankara büyükşehir belediyesi abb