Sosyal Medyada Oyun Havası Eşliğinde Canlı Yayın Yaparken Kaza: 1 Ölü 2 Yaralı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kazanın, araçta oyun havası eşliğinde yolculuk yapanların canlı yayın yaptığı sırada meydana geldiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kazanın canlı yayın yapılırken yaşandığı ortaya çıktı. Yaralılardan birinin sosyal medya hesabından oyun havası eşliğinde canlı yayın yaptığı esnada yaşanan kazada araç içerisinde korku ve panik anı videoyu izleyen yüzlerce kişiye canlı olarak yansıdı.

Mustafa Ç., idaresindeki otomobil, sürücüsünün dikkati dağılarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada Mustafa Ç., Tülin A., Ümmühan A. ve Mehmet A. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Servis ekipleri ve jandarma trafik ekipleri aramasının ardından olay yerine hava ambulansı sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan durumu ağır olan Ummuhan A. olay yerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 2 kişinin ise tedavisi sürerken kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

kaza instagram canlı yayın canlı yayında kaza yaptılar afyonkarahisar şuhut karayolu bir kişi öldü 2 yaralı dikkati dağılan şoför şarampole yuvarlandı