Öğretmen, 12 Yaşındaki Kız Öğrencisini Kaçırmak İstedi

TAKİP ET

Bir öğretmenle ilgili paylaşım, Twitter'ı ayağa kaldırdı.

Genç bir kızın Twitter'da yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Söz konusu paylaşımlarda şu anda 18 yaşında olan Kadriye Nur Atmaca'nın 11-12 yaşlarında iken "sürekli dini konulardan bahseden" Selçuk İrez adlı Türkçe öğretmeni tarafından kaçırılmak istendiği iddia edildi. 

İddiaya göre, genç kıza 11-12 yaşlarındayken "18 yaşına geldiğinde kaçırmak istediğini" söyleyen Selçuk İrez, Kadriye Nur Atmaca tam 18 yaşına girdiğinde oturduğu evinde karşısında bulunan gençlik merkezinde çalışmaya başladı. 18. yaş gününden kısa bir süre sonra gençlik merkezine sınav için giden genç kız, şahsın o olduğundan emin olamayarak adını sordu. Selçuk İrez önce ismini gizlediyse de bir başka kişiye de aynı soruyu soran genç kız, "İsmi Selçuk, soyismi İrez" yanıtını alınca sinir krizi geçirdi.

Genç kız, söz konusu paylaşımlarının ardından İrez'e ilişkin dikkat çekici video paylaşımlarında bulundu.

Genç kızın açıklamaları şu şekilde:

"Merhaba ben Kadriye Nur Atmaca, 18 yaşındayım İstanbul Güngören'de yaşıyorum. 6. sınıfa giderken yani 11 12 yaşlarındayken okulumuza Selçuk İrez diye bir Türkçe öğretmeni geldi, tüm öğrenciler tarafından çok seviliyordu.

Türkçe Öğretmeniydi Ama Hep Dini Konulardan Bahsediyordu

Türkçe öğretmeni olmasına rağmen hep dini konulardan bahsediyordu, bana da hep 'Yasin Suresi'ni ezberle gel, bana oku. Namazlarını kıl' vs. diyordu. 2 ay öğretmenlik yaptıktan sonra okuldan atıldı. Neredeyse tüm okul arkasından ağladı.

Beni Yanına Çağırdı, Numarasını Verdi

Bizim sınıfa geldi, beni yanına çağırdı, 'Ben okuldan atıldım. Numaramı sana vereceğim, beni istediğin zaman ara, özel ders bile veririm senin için' vs. gibi şeyler soyledi. Bana çikolata verdi, ben de bayağı ağlamıştım arkasından arada bir de arıyordum konuşuyorduk.

Kadriye'yi Okuldan Alın, Hafızlığa Verin

Bir gün okulun düzenlediği bir gösterimiz vardı ve ben onu da çağırmıştım. Geldi, annemle tanıştı 'Kadriye çok zeki bir kız onu okuldan alın hafizlığa verin, okulda onu mahvetmeyin' vs. gibi seyler dedi ben okuluma devam ettim sonrasında da hocayı aramadım. Ben ortaokula giderken bazen okul çıkışlarına geliyordu ama asla yanına gitmedim. İletişimimiz vs. hiç olmadı. 9. sınıftayken bir gün ortaokuldan bir arkadaşım bana yazdı ve 'Selcuk Hoca numarani istiyor, vereyim mi' dedi.

Okul Müdürümüze Benimle Görüşmek İstediğini Söylemiş

Ben de numaram vermemesini söyledim,  birkaç defa daha sormuş sonra arkadasima 'Sen numarasini ver ben ararım' dedim ama aramayacaktım, aramadim da. Sonrasinda benim okuduğum okula gelmiş. Okul müdürümüze benimle görüşmek istediğini söylemiş onlar da izin vermemiş aileme haber vermişler.

Beni 18 Yaşına Gelince Kaçıracağını Söyledi...

Sonra biz o hocanın beni sorduğu arkadaşımın annesini aradık, annesi de bize çocuğunu sık sık aradığını benle ilgili şeyler sorduğunu, benimle evlenmek istediğini ve beni 18 yaşına gelince kaçıracağını söyledi. (arkadaşımı arayıp böyle şeyler söylüyormuş yani)

Evimin Adresini Vermememe Rağmen Evimin Adresini Bildiğini Söyledi

Sonra biz bu kişinin numarasını aldık ve annem arayıp konuştu ailesine benden bahsettiğini onların da bu işi onayladığını okula benim onu sevip sevmediğimi teyit etmek icin geldiğini ilk defa onun arkasindan birisi(11-12 yasinda birisi) ağladığı için duygularımdan emin olmak istediğini ailemle tanışmak istediğini söyledi. Ve ben ona evimin adresini vermememe rağmen evimin adresini bildigini söyledi. Biz polise gittik, polis aileme belki sizin kızınız da ona bir şeyler söyledi, hissettirdi imasında bulundu

Suç Duyurusunda Bulunduk 

Ama ben daha o zaman 11 yaşındaydım ve onu asla öğretmen ve abi dışında hiçbir şey olarak görmedim suç duyurusunda bulunduk ama sonuç çıkmadı. Babası karakola geldi 'Oğlum rahatsız psikolojik sıkıntıları var' dedi. Annem de 'O zaman oğlunuzu tedavi ettirin' dedi, konu böylece kapandı ve ben bu olanlardan dolayı bu zamana kadar hep 18 yasina gelince acaba bana bir şey yapmaya kalkar mı, beni kaçırmaya çalışır mı, diye korktum.

O olaylar olduğu zamanda binaya girmeye bile korkuyordum acaba binada mıdır vs. diye çok korkuyordum. Çünkü evimizin adresini biliyordu 18 yaşına 7 ocakta girdim, Yani çok bir zaman geçmedi 18 olmamın üstünden. 

Sınav İçin Evimizin Karşısındaki Gençlik Merkezine Gittim

Ve bugün evimizin hemen karşısındaki gençlik merkezine sınav olmaya gittim. Sınıfta 3 kişi vardı. Sınıfa birisi girdi ve 'Çocuklar burda tablet vardı gördünüz mü?' dedi ve Selçuk İrez isimli kişiye çok benziyordu sonra kimse cevap vermeyince sınıftan çıktı.

İsminin 'Küçbe' Olduğunu Söyledi ve Uzunca Gülümsedi

Ben hem sesini hem görüntüsünü ona çok benzetmiştim. Bayağı korktum ve hocam isminiz ne diye sordum isminin 'Küçbe' olduğunu söyledi ve uzunca gülümsedi o kadar korktum ki kalbimin sesini çok net şekilde duyuyordum yine o değildir ya çok benziyor diye içten içe düşündüm.

Başka Bir Hocaya Sordum, İsminin Selçuk İrez Olduğunu Söyledi

Ama sınava odaklayamadim kendimi sonra dışarı çıkıp baska bir hocaya az önce sinifa giren hocanin ismi neydi diye sordum ve isminin Selçuk soyadinin İrez olduğunu söyledi sonra Selçuk isimli kişide 'Kadriye sen misin?' diye seslendi. Diğer hocaya 'Bunu burdan kovun bence' dedim ve ağlamaya başladım. O kadar korktum ve panik oldum ki tir tir titremeye başladım . Sonra sakinleşmem için su ve kolonya verdiler. Biraz sakinleştikten sonra olanları diger hocalara anlattım.

Sonra hoca ben onunla konuşayım diyip Selçuk İrez isimli kişinin yanina gitti ben de o anlık sinir ve öfke patlamasiyla gidip Selçuk İrez'e vurdum ve yüzüne kolonya attim sonrasında onlar disari çıktılar. Ben de eve gidip anneme olanları anlattım ve tekrar annemle beraber oraya gittik. Annem ordaki hocalarla konuştu sonra Selçuk İrez isimli kisi babasi ve yaninda bir kişi daha (karakola da aynı kişiler gelmisti yanında). Odaya girdiler Selçuk İrez anneme bağırdı, cebinden Kur'an çıkarıp doğru söyle 'Ya sen dinden çıkacaksın ya ben çıkacağım' deyip bağırmaya basladı. Sonrasinda ben ve annem de bağırdık, sözlü tartışma oldu ailesi 'Bizim oğlumuz öyle biri değil' vs. dediler ama önceden olan olayda da oğullarının psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyorlardı. Eğer benim evimin adresini bilmeseydi ben o kişinin orda öğretmenlik yapmasını normal karşılardım ama hemen evimin karşısında olan yerde öğretmenlik yapıyor ve ne tesadüfse ben 18 yaşına girdiğim ay orda çalışmaya başlıyor. Bu beni çok korkuttu ilkinde bir sonuca ulaşılmamıştı.

Ve bu sefer artık bir şeyler yapılmasını istiyorum bu kişinin önceden evli olduğu kişi de yine kendi öğrencisiymiş ve boşanmışlar, ben gerçekten korkuyorum. Bu kişinin öğretmenlik yapmasını istemiyorum. Lütfen yine birilerine zarar gelmeden bir şeyler yapılsın.

Bu Adam Pedofili, 11 Yaşındaki Bir Çocuğun Ona Bir Şeyler Hissettiğini Düşünüyor, Kendi Öğrencisiyle Evlenip Ayrılıyor

Çünkü bu kişi bir öğretmen. Bana, belki size belki sizin çocuklarınıza bir zararı olabilir çünkü bu adam pedofili 11 yaşındaki bir cocuğun ona bir seyler hissettiğini düşünüyor, kendi öğrencisiyle evlenip ayrılıyor.

Bu kisi Güngören belediyesinde Türkçe Öğretmeni olarak çalışıyor ve belediye bu kişinin geçmişini araştırmadan ise alıyor okuldan neden atıldığını sorgulamadan ise alıyor. Lütfen benim veyahut başka birilerinin canının yanmaması için bu yazıyı paylaşın.

Fiziksel bi eylem olmaması , olmayacağı anlamına gelmiyor."

kadriye nur atmaca selçuk irez türkçe öğretmeni öğrencisini kaçırmak istedi küçbe pedofili evlenip ayrılmış kaçırmak istedi kuran din