Söylem ve Eylem Çatışmalarının Adresi AKP Cami Açılışında 25 Ton Gül Suyunu İsraf Etti

TAKİP ET

Taksim'de yapılacak cami açılışı için Taksim Meydanı 25 ton gül suyu ile yıkandı.

Müslüman vatandaşların inandıkları dinin gereğini yerine getirebilmeleri için yapılan cami açılışında yine aynı dinin ''Yiyiniz, içiniz, fakat israf etmeyiniz; çünkü Allah israf edenleri sevmez" emrini görmezden gelen AKP'li Isparta Belediyesi, Taksim Meydanı'nı 25 ton gül suyu ile yıkadı. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı cami açılışı töreni öncesinde alana gelen Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, meydanı tonlarca gül suyuyla yıkayarak amaçsız bir eylem gerçekleştirdi. 

Tüm meydanı gül suyuyla yıkayan üstüne bir de meydanı gül suyu kokutmakla övünen Gözgün, "Isparta'dan geliyoruz. Belediye başkanımızın talimatıyla şu an Taksim Cami'nin açılışında Taksim Meydanı ve Taksim Cami'nin gül kokuları ile kokulandırılmasını sağlamak istedik. Bir Osmanlı geleneğidir. Camiler ibadete açılırken muhakkak gül sularıyla yıkanırdı. Bizler de bugün Taksim Cami'nin açılışında yer almak istedik. Şuan ortam gül kokmaya başladı. Beyoğlu Belediyesi ile birlikte İstiklal Caddesi de dahil olmak üzere 25 ton gül suyu ile kokutmuş olacağız" dedi.

cami açılışı taksim meydanı gül suyu ısparta belediyesi fahrettin gözgün